DR.GRANDEL- FILER KAPSULE

14.09.2018

DR.GRANDEL- FILER KAPSULE

Popunite bore bez injekcija


   Ako naše telo proizvodi hijaluron postavlja se pitanje zašto biramo preparate koji ga imaju. Nažalost nakon 25. godine hijaluron proizveden od strane tela počinje da se smanjuje i prvi znaci starenja kože postaju vidljivi. Zbog toga koža postaje suvlja, gubi tonus i pojavljuju se bore. Potreban joj je izvor mladosti, a to je svakako hijaluron.


   Efekat hijalurona je veoma snažan. 1g hijalurona može da veže čak 6l vode. On efikasno smanjuje sitne linije i bore nastale usled isušene kože ili stresa. Vrlo se brzo vidi efekat koji dugo traje. 


   U zavisnosti od vrste hijalurona koji se koristi, duboke bore se mogu ispuniti a rezultat je primetno glatka i suptilna koža.


DR.GRANDEL  renomirana nemačka kozmetička kuća već 30 godina u svojim preparatima koristi različite hijalurono u zavisnosti od potrebe kože.  U njihovim preparatima možete naći klasičan hijaluron, depo, mikro ili filer hijaluron.


   HYDRO ACTIVE HYALURON FILLER kapsule  za dubinsko popunjavanje bora. Kapsule za intenzivnu negu sa čistom hijaluronskom kiselinom koja odmah i vidno umiruje kožu a u isto vreme brzo i efikasno obezbeđuje duboku hidrataciju i vraća koži elastičnost.  Za samo par korišćenja osetićete vidno poboljšanje u predelu gde su izražene bore na licu.


 

Pitajte farmaceuta